Real Estate - Agentie imobiliara cu oferte de top Contact rapid : 0723 198 868

Case / Vile Vanzari Case / vile

Vila 10 camere de vanzare zona Stadion Ghencea

ID 40
Data adaugarii: 14 iul 2014

Vila Demisol + Parter Inalt, de vanzare, construita in anul 1994, avand infrastructura din beton armat si suprastructura din zidarie de caramida, situata in cartierul Ghencea, pe o strada asfaltata, adiacenta la bulevard, ferita de zgomot, poluare si trafic intens, in imediata apropiere a Stadionului Sportiv Steaua, la 3 minute de mijloace de transport in comun, de magazine, restaurante, scoala, gradinita, liceu, farmacie, unitate sanitara, etc.

Vila este compusa din 11 camere (6 la parter si 5 la etaj), 2 bai prevazute cu ferestre (cate 1 baie pe fiecare nivel), 1 bucatarie inchisa (la etaj), 1 pivnita si 1 pod (open-space, care poate fi amenajat si compartimentat).

Imobilul are suprafata construita de 270 mp iar cea utila de 226 mp, din care 106 mp utili la parter, 109 mp utili la etaj si 11 mp utili in cadrul pivnitei.

Acoperisul este de tip sarpanta, cu invelitoare de tabla si este prevazut cu jgheaburi si burlane de scurgere.

Casa este racordata la toate utilitatile si este dotata si finisata cu : centrala termica proprie, alarma, monitorizare video, garaj, magazie, container, teren curte (270 mp) partial betonat, partial prevazut cu spatiu verde, gresie, faianta, parchet, scara de marmura, usa metalica la garaj (care pana in prezent a fost folosit ca spatiu de depozitare), tamplarie de lemn, usi interioare de lemn cu geamuri de sticla, aparate de aer conditionat, interfon, internet, cablu TV, telefon.

Accesul in interiorul vilei se face prin 2 intrari (1 intrare principala si 1 intrare secundara din interiorul garajului).

Vila este ideala pentru sediu de firma insa se preteaza si ca spatiu pentru locuinta. Are cadastru si intabulare. Se vinde (ne)mobilata si cu container de depozitare separat.

Metrii patrati: 270
An constructie: 1994
Etaj: P+D+POD
Confort: 1
Zona: Ghencea

Pret: 155000 €