Real Estate - Agentie imobiliara cu oferte de top Contact rapid : 0723 198 868

Vanzari Apartamente Vanzari Apartamente 2 camere

Vanzare apartamente 2 camere Predeal

ID 14
Data adaugarii: 06 ian 2014

Aflat intr-o zona exclusivista in Valea Prahovei, si anume pe platoul Cioplea din Predeal, imobilul se incadreaza perfect in peisajul montan. 
Pe fatada regasim taria pietrei, caldura lemnului - prin prezenta lui in tamplaria exterioara dar si in pardoselile de stejar iar vitrajele mari invita natura sa patrunda in casa.
 Apartamentele de 2 camere sunt decomandate si sunt situate la etajele 1 si 2, ale unui imobil nou, regim inaltime P+4, constructie 2009. 
Suprafata construita de 82 mp este compartimentata intr-un living spatios cu o suprafata de 43,5 mp, cu iesire catre terasa de 8.59 mp, bucataria are 8.93 mp, dormitorul cu dressing avand 15.71 mp,  si sala de baie de 5.82 mp. 
Apartamentele au in living si dormitor parchet masiv din stejar, in bucatarie si baie gresie de import, usile sunt furniruite cu stejar iar tamplaria exterioara este din lemn startificat meranti cu geam termopan. 
Terasele sunt placate cu klinker. 
Ascensorul imobilului este Schindler si are o capacitate de 7 persoane.  
Printre facilitatile imobilului regasim: centrala proprie, videointerfon, usa de intrare antiefractie placata cu furnir de stejar. 
Pretul de vanzare al apartamentului include atat TVA, cat si o cota parte din apartamentul de la demisol ce are destinatia de locuinta de serviciu pentru administratorul imobilului.
Metrii patrati: 82
An constructie: 2009
Etaj: 1,2
Confort: 1
Zona: Predeal

Pret: 115000 €