Real Estate - Agentie imobiliara cu oferte de top Contact rapid : 0723 198 868

Complex rezidential pe mare! - 10 dec

O companie din Florida are planuri mari: in cel mai scurt timp cu putinta, vrea sa creeze primul complex  rezidential plutitor.

Pentru ca aceasta nebunie sa devina realitate, compania este dispusa sa puna la bataie 10 miliarde de dolari. “Freedom Ship” (Vasul Libertatii), caci asa va fi botezata “comunitatea pe mare”, va fi o nava cu 25 de etaje  si o lungime de 1,5 kilometri, care va face inconjurul globului la fiecare doi ani si ar putea oferi locuinta permanenta pentru 40.000 de rezidenti. Dotata cu parcuri, piscine, aeroport, magazine, scoli, dar si spitale, Freedom Ship nu va putea ancora, insa, in niciun port din pricina dimensiunilor sale impresionante. Potrivit constructorilor, de indata ce va fi gata, vasul va putea pleca, in luna iunie, de pe Coasta de Est a Statelor Unite, indreptandu-se catre nordul Scotiei si Scandinavia, pentru ca, mai apoi, sa treaca prin Stramtoarea Gibraltar.

De Craciun, vasul ar putea ajunge in nordul coastelor africane, in ianuarie ar putea trece prin dreptul  Africii de Sud, pentru ca prin septembrie sa ajunga in Australia. De aici, complexul plutitor ar urma sa se indrepte catre Patagonia si Tara de Foc inainte de a ajunge din nou in Statele Unite, via Buenos Aires si Rio de Janeiro.

Sursa: enational.ro

Inapoi