Real Estate - Agentie imobiliara cu oferte de top Contact rapid : 0723 198 868

Mii de oameni raman fara case dupa ce au luat credite de la banci - 10 dec

Executorii judecătoreşti, săgeţile samsarilor imobiliari. Bogdan Marinescu a luat în 2006 un credit de nevoi personale de 25.000 de euro şi a garantat cu un apartament din Sectorul 3.

În septembrie 2006, banca i-a făcut o ofertă de refinanţare a creditului şi astfel Marinescu a luat 34.100 de euro din care a rambursat creditul iniţial. În 2012, banca a găsit că Marinescu nu şi-ar fi achitat unele obligaţii, cu toate că soţia sa plătea ratele prin virament bancar.

Apartamentul a fost scos la licitaţie publică prin intermediul executorului Andrei Lepădatu, fost angajat al băncii, deşi exista deja o poprire pe salariul lui Marinescu. Conform avocatului familiei, banca a refuzat prezentarea unui scadenţar din care să rezulte explicit sumele plătite şi a majorat nejustificat valoarea contractului cu peste 2.000 de euro.

“Licitaţia a fost adjudecată de un puşti de 24 de ani, Claudiu Popescu Patrik, licitator de profesie. Am făcut plângere la Parchet executorului pentru conflict de interese. El a lucrat la Unicredit, fosta HVB Bank, ca executor bancar”, a declarat Mihaela Marinescu.

Sursa: jurnalul.ro

Inapoi